X

 

Köszöntelek a Fitt Centrum honlapján!

Ha családias - baráti légkörben szeretnél edzeni, akkor jó helyen jársz.

Oldalunkon tájékozódhatsz óratípusinkról, azok kezdési időpontairól és árainkról is egyaránt.

Szükség esetén, keress minket a feltűntetett elérhetőségeink valamelyikén.

Szeretettel várunk Téged is!

+36-30/266-5949      RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉGÜNK

Házirend

Házirend

Szeretettel üdvözlünk, érezd jól magad a Fitt Lady falai között!

Hogy mindig és mindenki jól érezze magát, igyekszünk ennek érdekében mindent megtenni. Ha bármilyen javaslatod, észrevételed van, szívesen vesszük, ha megosztod velünk. Néhány kérésünk (mindannyiunk érdekében), nekünk is lenne:

A Fitt Lady szolgáltatásait és berendezéseit mindenki saját felelősségére veszi igénybe és használja. Az eszközök és gépek működését és hibátlan állapotát kérjük, a használat előtt ellenőrizd s  ha meghibásodást észlelsz, jelezd a személyzetnek! Köszönjük. A szolgáltatásokat érvényes bérlet leadásával, vagy a megérkezéskor előre megváltott napijeggyel lehet igénybe venni. A bérletek érvényessége nem meghosszabbítható és nem átruházhatóak. A bérletet egyszerre egy személy használhatja. Betegségről, tartós egészségügyi problémájáról a fitness személyzetét kérjük tájékoztatni!

Csoportos (Walking, Hot Iron, SpinRacing stb.) óráinkra a bejelentkezés minden esetben szükséges! Lemondani (az alkalom lehúzása nélkül) délelőtti edzés esetén előző este 20h-ig, délutáni edzés esetén (az edzés napján) az óra kezdési időpontja előtt 3 órával kell lemondani. Ellenkező esetben, az alkalom a bérletből lehúzásra kerül.

A tisztaság megtartása érdekében törülköző és tiszta váltócipő, papucs használata kötelező!

Aki ezt nem tartja be, annak a termet ill. az órát el kell hagynia. Törülköző kérhető, hajgumi vásárolható (a személyes higiénia miatt, nem adunk kölcsön) a pultnál.

Ha bármi kérdés merül fel a gépek használatával kapcsolatban, vedd igénybe személyzetünk segítségét. Az általad használt súlyokat, rudakat és bármelyik berendezési tárgyat kérjük a helyére tenni! Használat után a gépeket kikapcsolni, az általad kinyitott ablakokat kérjük becsukni!

A Fitt Lady bármely részlegbe, csak műanyag palackos italt lehet bevinni!

A tusolót, WC-t kérjük, mindenki rendeltetésszerűen használja! Ha valami rendkívülit észlelsz, jelezd a pultnál.

A fitnesz stúdió területén dohányozni, alkoholt fogyasztani, tudatmódosító szerek hatása alatt a szolgáltatásokat igénybe venni TILOS!

Az öltöző és a mellékhelyiségek elhagyása után a világítást kérjük, lekapcsolni! A bérlet leadásakor kulcsot adunk, amit távozáskor kérünk a pultnál leadni! A szekrényeket nyitott állapotban hagyjátok magatok után, megkönnyítve a takarítást! Havas, saras, nedves időben a cipőket kérjük, ne tegyétek a szekrénybe! Az öltözőben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk! Az öltözőben semmiféle, ruhaneműt, törölközőt, cipőt senki ne hagyjon, mert azt takarításkor begyűjtjük!

A talált tárgyakat őrizzük, a pultnál érdeklődj!Köszönjük, hogy jelenléteddel megtisztelsz bennünket! Kívánjuk, hogy amiért ide eljössz, az teljesüljön, és sokszor, sokáig érezd jól magad közöttünk!

A házirendben foglaltak megszegése esetén a szabálytalankodó figyelmeztetésére kerül sor, s ha ez nem vezet eredményre, akkor a vendéget távozásra szólítjuk fel. A kiutasított, a szabályokat megszegő személy az üzemeltetővel szemben semmilyen követeléssel nem élhet!

A vendég, amennyiben nem rendeltetésszerűen használja a sporteszközöket, felszerelési tárgyakat, tükörben, szekrényben, egyéb tárgyakban, eszközökben kárt okoz, azt meg kell térítenie.

A fent leírtak megértését, tudomásulvételét Köszönjük!

    Nyitvatartási idő

    A csoportos óráink ideje alatt és telefonon egyeztetett időpontban.

    Várunk szeretettel!

    Enjoy it!