X

 

Új helyre KÖLTÖZTÜNK! :)

6000 Kecskemét, Kurucz Krt. 21.

A NAV-al pont szemben (A MixVill és a Presszó közötti barna ház).

Szeretettel várunk Téged is!

+36-30/266-5949      RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉGÜNK

SMR önmasszázs

SMR (ön)masszázs

 

Struktúra - Mobilitás - Regeneráció

 

Tanfolyam; 2018. 06. 02. 8:30h-12:00h-ig (Amelynek az ára tartalmaz egy grátisz nagy hengert!) Információ; +36 30 266 5949

Tanfolyamra itt tudsz (itt kell) jelentkezni; http://smrsystem.hu/project/2018-06-02-kecskemet/

Van hengered?....és tudod is használni?

Az SMR System lényege az izmokban, az izompólyákban, a kötőszövetben kialakult feszültségek feloldása. Az izom újra elnyeri optimális teljesítőképességét, könnyebben regenerálódik, megelőzhetőek a sérülések. Az SMR System eszköztárát az SMR henger, az SMR bot és az SMR labdák képezik. Az SMR System gyakorlatok egyszerűek, könnyen megtanulhatóak, kortól és sportmúlttól függetlenül.


Bizonyára Te is tudod, hogy az SMR hengert speciális problémák esetén is eredményesen lehet használni. Ehhez azonban a henger csak egy szükséges eszköz, ami nem elég a sikerhez. A különleges problémákhoz kapcsolódó ismeretanyagokkal, az SMR Programsegítségével hatékonyabb leszel. Ha csak a hengertől, vagy más masszázseszközöktől várod a sikert, könnyen csalódhatsz és kidobsz az ablakon több ezer forintot.

 

Problémaközpontú programjaink a civilizációs ártalmak okozta panaszokra fókuszálnak. Tapasztalataink szerint a leghatékonyabb gyakorlatokat, valamint a speciális masszázseszközök használatát is megtanítjuk, a szükséges ismeretekkel kiegészítve.

Ahhoz, hogy biztos lehess abban, hogy az SMR tecnikák akár speciális esetekben is működnek, néhány egyszerű teszttel kezdjük a programot. Bár a leggyakrabban használt eszköz a masszázshenger, megismerheted és kipróbálhatod az SMR labdákat és az SMR botot is, valamint ezekkel az eszközökkel végezhető gyakorlatvariációkat is.

A legnagyobb hangsúlyt arra helyezzük, hogy megtanuld helyesen alkalmazni a problémák ellen leginkább hatékony SMR henger gyakorlatokat. A speciális problémákra fókuszáló ismeretanyagok pedig hatékonyabbá teszik számodra a technikákat.

A tanfolyam után fontos, hogy rendszeresen alkalmazd a tanultakat, ezért a gyakorlatokat videókon is bemutatjuk, és 3 hónapig ingyenes hozzáférést biztosítunkszámodra!

 

 

Forrás: www.smrsystem.hu

SMR Vip klub; 

vádli - vádli - comb - comb - hát - hát -

    Nyitvatartási idő

    A csoportos óráink ideje alatt és telefonon egyeztetett időpontban.

    Várunk szeretettel!

    Enjoy it!