X

 

Köszöntelek a Fitt Centrum honlapján!

Ha családias - baráti légkörben szeretnél edzeni, akkor jó helyen jársz.

Oldalunkon tájékozódhatsz óratípusinkról, azok kezdési időpontairól és árainkról is egyaránt.

Szükség esetén, keress minket a feltűntetett elérhetőségeink valamelyikén.

Szeretettel várunk Téged is!

+36-30/266-5949      RÓLUNK  |  ELÉRHETŐSÉGÜNK

Vendégeink Mondták

VENDÉGEINK MONDTÁK.... Ezúton is hálás Köszönet nekik érte!

 

A Walking Program

 

(Eszti, 38) Én walking-ra járok és nagyon szeretem! A walking edzés dinamikus óra, intenzív pulzus-felpörgető és lenyugtató részek váltakoznak, sokféle gyakorlatot végzünk, mindig változatosan alakítják a programot - ebben mindkét edző szuper! Nincs két egyforma edzés, jó mert nem válik unalmassá és monotonná még hosszú időn keresztül sem. Trendi zenére, minden testrészt átmozgatunk, habár a gyaloglás-futás a fő program, de a kar-és hasizom erősítő gyakorlatok sem maradnak el, nyújtással-jógával a végén.

 

(Judit, 37) Már több, mint 2 éve minden héten legalább 1x, de inkább 2x része az életemnek. Nem lehet megunni, mindig vannak új gyakorlatok, új kihívások. Szeretem! 


(Anett, 35) Én három évvel ezelőtt kezdtem el walkra járni. Azóta az életem részévé vált. Minden téren fejlődtem. A testem, a lelkem! Sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. És barátokra is találtam! Egyszerűen imádom!


(Sz.né Brigi, 40) Ha egy jó társaságban jó hangulatban kellően atmozgatva szeretnéd érezni magad. Szeretnéd hogy jól induljon vagy éppen jól fejeződjon be a napod akkor itt a helyed. A. Város szívében csak egy pár lépés..


(Kati, 45) Több mint 2 éve járok walkra, nagyon szeretem. Egy igazi jó hangulatos kikapcsolódós izzasztós edzés forma. Remélem még sokáig tudok ide járni, jó a hangulat, jók a csajok na és persze a TÜNDE mert én hozzá járok. Ja és azóta nem fáj a hátam meg a vállam. Sziasztok! Próbáljátok ki!


(Tünde, 38) Könnyen elsajátítható, egész testet megmozgató edzés. Változatos, jó hangulatú órák remek társaságban. Gyere és erősítsd a 1/2 10-es csapatot (is).


(Icu, 49) Több mint két éve járok walkra. Sok mindenben segít a hétköznapokban is. Az erőnlétem, tehervírásom sokkal jobb lett. Motiváltabb, energikusabb vagyok. Nagyon jó hangulatban telnek az órák, igényes környezetben, szakértő edzőkkel, a város szívében.


(Marika, 59) Két éve járok walkra és nagyon jól érzem magam. Jó a társaság és az edző is és nem utolsó sorban úgy érzem feszesebb és izmosabb lettem, aminek nagyon örülök. Mindenkinek tudom ajánlani ebben a korban is, gyertek és kezdjétek el!


(Gabi, 30) Közel 3 éve találkoztam ezzel az edzés típussal. Könnyűnek tűnik (hiszen gyalogolni mindenki tud), de nagyon intenzív, a teljes testet átmozgató óra. Teljesen feltöltődve, megújulva lépek ki a teremből minden alkalommal!


(Erzsike, 56) Walkingra járok egy hónapja! Ennyi évesen kicsit tartottam tőle, hogy fogom-e bírni! Háziorvosom is javasolta, mert ugye túlsúllyal küzdöm évek óta! Hetente kétszer járok! /Szerda és péntek 9 óra 30/Tündi az edző és a lányok is aranyosak! Jó hangulatban telnek az órák! Kellemes zenére, különböző gyakorlatokkal átszőve zajlik az edzés! Utàna megyek dolgozni, de nem fáradtságot, inkább feltöltődést érzek! Már ennyi idő alatt is azt érzem boldog vagyok, hogy megismertem a Walking programot! Remélem lesz alkalmam sokáig járni!


(Renáta, 39) Imádok Walking órákra járni! Megiszok vagy egy liter vizet, izzadok, mint egy ló, minden óra végén nagyon elfáradok, de nagyon megéri, nagyon jól érzem magam utána! Már egy éve csinálom és nem tudom megunni! Nagyon jó kis csapat jött össze, akikkel óra közben sem lehet unatkozni! Szuper vagy Tünde! Csak így tovább!

 

(D. Anita, 36) Tavaly nyáron találtam rá a Fitt Centrumra, Tündére és Marinára. És milyen jól tettem...:) Nálam a Walking és a Hot Iron eggyütt Mutattak hatékonyságot. A Walkingot szeretem, mert felpörget és szuperül  fejleszti az állóképességem. A Hot Iront imádom, mert kihívások elé állít. Álmomban sem gondoltam volna, hogy én valaha ekkora súlyokkal fogok edzeni. És a két edző példaértékű profizmusa, csak hab a tortán! :)

 

A TRX  (és "kis" TRX)

 

(Sándor, 40) Megmozgat és feltölt energiával minden alkalommal.


(Beáta, 42) Lassan egy éve hogy járok, kedd és csütörtök reggel TRX-re. Elkell hogy mondjam hogy 15kg plusszal indultam neki az edzéseknek. Köszönve Tündinek (a kedves és motiváló edzőnknek) most -10kg-nál járok... A TRX a kilók elhagyása mellett nagyon szépen vissza ill. átformálta testem és ez plussz boldogságot hozott a hétköznapjaimba. Ajánlom mindenkinek aki szeretne egy jóindulatú közvetlen és boldog kis csapathoz tartozni akikkel jól kezdődik a nap. TRX észrevétlenül változást hoz az életedbe...HAJRÁ!


(Ari, 55) Nagyon szuper, vidám, családias edzőterem! Minden nap köszönet Tündének, a szakmai és emberi munkájáért! Nagyon szeretem az edzéseit! Egyik kedvencem a TRX = Élmény & Eredmény.


(Sz.né Brigi, 40) Ha szép nőiesen kidolgozott ízmokra vágysz, akkor ez a mozgásforma csak rád vár és ne aggódj a hajhagymádtól a lábujjak végéig garantált az izomláz és persze a jó társaság is garantált.


(Andi, 27) Szuper, vidám, jó hangulatú edzések. Tünde mindig figyel, javít, segít, motivál. Várom, hogy mehessek és minden alkalommal legalább eggyel többet csinálhassak egy-egy gyakorlatból. Örülök, hogy a csapat tagja lehetek. 


(J. Brigi, 44) Nagyon jó edzés, az első után fájt szinte mindenem. Olyan izmokat is megmoztgat amiket más edzések, főleg a gépek nem mozgatnak. Csak ajánlani tudom! Az edzések mindig jó hangulatban telnek. Köszi Tünde!


(Réka, 27) Nincs is jobb reggeli, mint egy “kicsi trx”! Ugyan még csak 2 hónapja vagyok ennek a szuper inspiráló közösségnek a tagja, első perctől imádom! Az edzések jól felépítettek, változatosak, és ami nagyon fontos hogy csoportos edzés, mégis mindenkire személyesen ügyel Tünde! Minden edzésen felfedezek egy újabb izomcsoportom. Fantasztikus érzés! Ennyi idő után máris látom, érzem a változást magamon. Ezzel méginkább motiválttá válok.


(Sára, 17) Én trx-re járok a barátnômmel heti kétszer. Azórák mindig nagyon jo hangulatban telnek. A gyakorlatok változatosak es intenzívek. Úgy érzem, hogy rövid idô alatt sokat erôsödtünk.


(Lilla, 30) Nagyon jókedvű és kiegyensúlyozott csapatot ismertem meg Tündi csapatába ahova nagyon jó tartozni. A reggeli TRX edzések testileg és lelkileg is feltöltenek. Ajánlom mindenkinek aki munkája miatt csak reggel tudja beiktatni a sportot mert elégedett lesz az eredménnyel. 

 

A Hot Iron


(Judit, 37) Még csak párhónapja járok, de nagy kedvenc lett. Sokat javított, formált az alakomon, önbizalmat ad és a társaság és az edzések hangulata páratlan. Gyertek Ti is.


(Sz.né Brigi, 40) Azt mondják a nők nem képesek nagy súlyokat megmozgatni. Hidd el, mikor már 20 esetleg 30kg-al guggolsz, jót fogsz mosolyogni mindezen. Jó zenére, jó társaságban és hidd el sosem lehetsz túl izmos... hogy abba hagyd.


(Andi, 38) Több mint 2 éve járok Tündéhez edzeni. Eleinte walking-ra jártam, de utána úgy éreztem a Hot Iron közelebb áll a személyiségemhez. Az edzésnek és az életmódváltásnak köszönhetően 16 kilós súlyfeleslegemtől szabadultam meg. Tünde pozitív személyisége kifejezetten jó motiváció, bármennyire rossz napom is lehet, edzései révén teljesen megtudok erről feledkezni. Örömmel járok az edzéseire, nem kell különösebben erőt vennem magamon, hogy még este is induljak és mozogjak. A csapat is szuper és összetartó, minden egyes óra jókedvben telik, az újonnan csatlakozó edzőtársakra odafigyelnek és segítik. Személy szerint és csak megköszönni tudom, ami többletet Tőlük kapok hét mint hét! Csak ajánlani tudom őszintén.


(Gabi, 30) Személy szerint az örök kedvenc. Az első pillanattól kezdve tudtam, ez lesz a nekem való. Folyamatos kihívás, a határok feszegetése és az óra végén a siker érzés, hogy megcsináltuk!


(Reni, 2*18) Nem sok edzésforma mellett tartottam ki hosszú ideig, a Hot Iront viszont lassan 2 éve csinálom, heti 2x. Egyszerűen imádom, elvonási tüneteim vannak, ha időnként kihagyok egy-egy órát. Nagyon jól formál, igen látványos az eredmény. Jó választás, ha fogyni szeretnél és akkor is, ha látványos izmokat akarsz.


(D. Anita, 36) Tavaly nyáron találtam rá a Fitt Centrumra, Tündére és Marinára. És milyen jól tettem...:) Nálam a Walking és a Hot Iron eggyütt Mutattak hatékonyságot. A Walkingot szeretem, mert felpörget és szuperül  fejleszti az állóképességem. A Hot Iront imádom, mert kihívások elé állít. Álmomban sem gondoltam volna, hogy én valaha ekkora súlyokkal fogok edzeni. És a két edző példaértékű profizmusa, csak hab a tortán! :)


Callanetics

 

(Anett, 35) ...hát nem mondom hogy egyszerű a sok pici mozgás de már az 1. óra után megismerkedhetünk olyan izmainkkal amikről fogalmunk se volt hogy létezik. Arról ne is beszéljünk, hogy minden alkalommal egyre hajlékonyabbak leszünk. "simán elérem a bokám.


(Icu, 53) Hetente egy alkalommal szoktam eljutni (mellette otthon szoktam heti egyszer tornázni), ami nem túl sok, de még így is eredményes. Ahogy a Tünde szokta mondani; "csendes gyilkos". Apró kis  mozdulatok, magas ismétlésszámmal...garantált izomláz ott is, ahol nem gondolnád. Nagyon szeretem ezt a tornát, mert mindent megmozgat és nem is bonyolult.


(Edina, 29) Én a callanetics órákat látogatom, ami lehet első ránézésre "mama-tornának" tűnhet, de az óra végére már nem őszinte a mosolyod.... másnap meg pláne nem az izomláztól! A jókedv pedig Tündének köszönhetően mindig garantált, így könnyebb elviselni a fájdalmat is. Ajánlom mindenkinek ezt az órát, aki az eddig "nem is ismert" mélyizmaival is meg akar ismerkedni!


(Reni, 2*18) Én is "nagyi tornának" hívtam, mig el nem kezdtem járni. Nem megeröltető óra, de az izomláz garantált és bár szinte hihetetlen, de az eredmény már néhány óra után centikben mérhető.


Power Plate


(Nóra, 41) Több mint féléve járok erre az edzésre, amit nekem találtak ki , mert 30 perc alatt teljesen átmozgat, miközben izmosít és a kedvem is jobb lesz.Ha véletlen kimarad egy alkalom már nagy hiányzik.


(Kata, 28) Közel egy éve járok PP.re. A kisfiam születése után fél évvel kezdtem el és hetente 2-3 alkaommal szoktam menni. Amikor nincs segítségem és nem tudom megoldani, őt is viszem magammal. Amióta rendszeresen járok, nagyon sokat feszesedtem és ez nagyon jó érzés....hasonló cipőben járó kismamák, biztos tudják mire gondolok. Csak ajánlani tudom a Fitt Centrumot!

 

(Zsolt, 32) Nincs túl sok időm, ezért ezt az edzésformát nekem találták ki. Emlékszem előszőr izgultam, hogy milyen lesz. Általában 30-40perc alatt végzünk, pedig minden porcikám érzem. Teljes testet átmozgató, hozzám igazított edzés.

 

(Gabi, 30) Tökéletes a rohanó mindennapokra, hisz csak 30 perc az egész, de garantált az izomláz. Rövidsége ellenére minden apró izmot megmozgat, és a végén a masszázs teljesen ellazít, mindig megéri végig csinálni.


Tappancs Torna

 

Ha lehet ilyet mondani, erre vagyok a legbüszkébb....a kis hölgy az első alkalom után mondta anyukájának és Ő mesélte el nekem, én (Kovács Tünde) pedig bátorkodtam ide föltenni...


(Hédi, 6) "Ha nagy leszek, azt szeretném csinálni, amit a Tünde." ....és én szívesen segítek majd, ha szeretnéd.

 

Személyi TRX


(Aranka, 42) Már 4 hónapja járok heti két alkalommal. Nagyon boldog vagyok, mert már hat kilót fogytam, pedig nem is diétázom. Az edzéseken csak én vagyok és az edzőm. Teljesen hozzám igazítja a gyakorlatokat és hogy melyikből mennyit csináljak. Mutatja, magyarázza és javítja is ha kell. Korábban volt egy térd problémám (egy balesetből adódóan) és mindíg ezt figyelembevéve lettek összeállítva a gyakorlatok. Minden alkalom után, van izomlázam. Sokkal feszesebbnek érzem a bőröm és az izmaim. Jobb a közérzetem és nagyobb lett az önbizalmam. Úgy érzem javult a tartásom, az állóképességem és az erőnlétem is. Szeretek ide járni és mindíg nagyon várom a következő alkalmat.

 

Tape ragasztás


(Zoltán, 43) Egy bokaficam miatti folyamatos, hetek óta tartó fájdalom miatt mentem el ragasztatni. Az első ragasztás után az volt az érzésem, mintha folyamatosan fogná valaki a bokám. Igyekeztem vigyázni a ragasztásra, így hetente ragasztottuk újra és három hét után, teljesen megszűntek a problémáim. Köszönöm!


(Zsuzsa, 54) Hónapok óta tartó vállfájdalmammal kerestem fel a termet. A ragasztást követően, egyből érezhető a javulás. Kevésbé fájt! Hat alkalommal ragasztottunk. Általában 5-6 napot bírt ki egy ragasztás, bár úgy tudom, a bőr zsírossága is nagyon befolyásolja a tartosságot. Nekem segített! Csak azt bánom, hogy nem előbb jöttem ragasztatni és annyi fájdalomcsillapítót beszedtem, pedig a Tape-el ezt elkerülhettem volna. Mindenkinek szívből merem ajánlani!


(Lilla, 28) Lúdtalp és abból adódó bokasüllyedésem miatt kerestem fel egy ortopéd szakembert, aki sajnos a tényeken és egy lehetséges műtéten kívül (mivel a szalagok túl lazák) sokat nem segített, csak hogy tornáztassam. Szerencsére nem sokkal később fedeztem fel, hogy Tünde ragaszt “tape-el” lúdtalp problémát is, aminek adtam egy esélyt. A javulás szemmel látható volt, hetente járok ragasztani és a tornában is segített ill. ösztönzött és fél év sem telt el, a bokám ismét szépen áll és a lúdtalpam is már csak minimálisan lúd. :) Nagyon örülök, hogy megismertem ezt a kiegészitő gyógymódot es Tünde újra szép bokát “varázsolt” nekem!


(Marcsi, 31) Én két hétig ragasztattam, a térdem. Egyből enyhülést hoz és kevésbé fáj és nagyon jó érzés, hogy a ragasztás ad egy plusz megtámasztást a sérült ízületnek. Csak ajánlani tudom!

    Nyitvatartási idő

    A csoportos óráink ideje alatt és telefonon egyeztetett időpontban.

    Várunk szeretettel!

    Enjoy it!